Δείκτες Ευζωίας

Δείκτες Ευζωίας, Εurogenetica

Τέσσερα πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα DNA tests που αφορούν την Υγεία, τη Διαχείριση Βάρους, την Αντιγήρανση και τις Αθλητικές Επιδόσεις διαθέτει η Eurogenetica, σε συνεργασία με τη Genomed.

Η Genomed αποτελεί ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διενέργεια εξετάσεων Προδιαθετικού Γονιδιακού Ελέγχου (εξετάσεις DNA), σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα τέσσερα επαναστατικά DNA tests προσφέρουν εξατομικευμένες και εξειδικευμένες αναλύσεις, συμβουλές, υπηρεσίες και προϊόντα που βασίζονται στα αποτελέσματά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν διενεργηθεί περισσότερες από 150 κλινικές μελέτες και έρευνες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών που προτείνονται μέσω των τεσσάρων panel (τεστ).

Προδιαθετική Γονιδιωματική

Πρέπει να επισημανθεί ότι η Προδιαθετική Γονιδιωματική είναι ο τομέας της ιατρικής που ασχολείται με τον προσδιορισμό συγκεκριμένων «αλλαγών» (μεταλλάξεις) στο DNA, που έχουν σχετιστεί με την εκδήλωση επιθυμητών ή μη επιθυμητών χαρακτηριστικών σε συγκεκριμένα βιολογικά συστήματα.

Η έννοια των εξετάσεων Προδιαθετικής Γονιδιωματικής βασίζεται στον έγκαιρο εντοπισμό ατόμων-φορέων μεταλλάξεων αυξημένου κινδύνου,ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα και να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, με σκοπό την αποτροπή ή την καθυστέρηση διαφόρων ασθενειών, την διατήρηση της νεότητας και της υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εξετάσεις DNA παρέχουν μια πολύτιμη βάση πληροφοριών για τη μέγιστη, εξατομικευμένη διαχείριση προβλημάτων υγείας, δερματολογικών αναγκών, βάρους κλπ. Συνοπτικά, ο προσδιορισμός των αναγκών του κάθε ατόμου με βάση το γενετικό του προφίλ μάς βοηθούν να εξατομικεύσουμε τις διορθωτικές ανάγκες που απαιτούνται για τον καθέναν από μας και οι οποίες περιλαμβάνουν τις ακόλουθες εξετάσεις.

Εξετάσεις

icon-03