Συμμετοχή σε εκδήλωση για την κυστική ίνωση

Η EUROGENETICA, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κάθε μέλλοντα γονέα σχετικά με την Ινωκυστική Νόσο και την σημαντικότητα διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων με στόχο την αποφυγή γέννησης πάσχοντος παιδιού, υποστήριξε την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα” σε συνεργασία με τον “Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β. Ελλάδος Παιδιών Πασχόντων απο την Ινώδη Κυστική Νόσο”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου  “ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL”, την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, με ομιλητές τον καθηγητή Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κ. Τσανάκα Ιωάννη, καθώς και την κα. Χατζηαγόρου Ελπίδα.

Τα έσοδα απο την συγκεκριμένη εκδήλωση προορίζονται για την αγορά monitor οξυμετρίας και καπνογραφίας, για το “Ιπποκράτειο” Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και γνωρίζοντας την αναγκαιότητα για την συγκεκριμένη εξέταση, η EUROGENETICA προσέφερε στα μέλη των παραπάνω συλλόγων ειδικές τιμές για την διενέργεια προληπτικού γενετικού ελέγχου κάθε μέλλοντα γονέα, με στόχο την μείωση των γεννήσεων παιδιών με Κυστική Ίνωση.