Δημήτριος Δάδης

Διοικητικός Διευθυντής

Ο κ. Δημήτριος Δάδης αποφοίτησε το 1995 από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα των γυμναστηρίων.

Από το 1998 μέχρι το 2005 δραστηριοποιήθηκε στον χρηματοοικονομικό τομέα ως πιστοποιημένος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ασφαλιστικός και χρηματιστηριακός σύμβουλος. Διετέλεσε στέλεχος χρηματιστηριακών και ασφαλιστικών εταιρειών με αντικείμενο την διαχείριση  επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Τον Ιανουάριο του 2006 εισέρχεται στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Υγείας και αναλαμβάνει την διεύθυνση του διαγνωστικού κέντρου EUROMEDICA Πύλης Αξιού και παράλληλα ενσωματώνεται στο τμήμα marketing και πωλήσεων του ομίλου EUROMEDICA με στόχευση την ανάπτυξη των συνεργασιών του ομίλου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία. Το 2010 αναλαμβάνει την διεύθυνση και άλλων μονάδων στην Θεσσαλονίκη και στην Πιερία μέχρι το 2014 που αναλαμβάνει Περιφερειακός Διευθυντής στην Βόρεια Ελλάδα εκπροσωπώντας τον όμιλο EUROMEDICA  σε διάφορες μονάδες υγείας (Πτολεμαΐδα,Κοζάνη,Λάρισα,Σέρρες, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη,Κατερίνη,Θεσσαλονίκη) ως μέλος στα ΔΣ (Πρόεδρος ή Δ.Σύμβουλος).

Το 2016 αναλαμβάνει Πρόεδρος στην ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ μέχρι το 2020 και από τον Δεκέμβριο του 2021 την Διοικητική Διεύθυνση της εταιρείας.